Vodeća međunarodna produkcija za snimanje vjenčanja i ostalih događaja

KONTAKTIRAJTE NAS

Rijeka, Hrvatska
email: info@cinemartweddings.com
tel.: +385 91 329 0000

Facebook
Instagram
YouTube
Fotografiranje i snimanje vjenčanja - Cinemart Weddings

O nama Cinemart Vjenčanja

Vodeća međunarodna produkcija za snimanje vjenčanja i ostalih događaja

O nama

Uvršteni smo u prestižne časopise i portale kao što su Grace Ormode Wedding Style, Maharani Weddings Platinum Vendor, Wedding Sutra, South Asian Bride, Indian Wedding Site, OnceWed, Ceremony, Wedding Lovely i slično.
Jedna smo od vodećih međunarodnih produkcija za fotografiranje, snimanje, let dronom i dizajn.

Pored vjenčanja bavimo se fotografiranjem i snimanjem i svih ostalih događaja za svoje klijente. Iznimnu pažnju dajemo detaljima i uporabi najnovije tehnologije, za snimanje i fotografiranje iz zraka.

Svaki film, video spot ili snimka je pažljivo režirana i osmišljena, te postprodukcijski vizualno obrađena za vrhunski filmski dojam. Naš stil je prepoznatljiv u Hrvatskoj i svijetu, koristimo posebne tehnike snimanja i fotografiranja u kombinaciji s filmskom obradom.

Snimanje vjenčanja i fotografiranje vjenčanja važan je segment za svakoga, od mladenaca do njihovih obitelji i prijatelja.
Nakon što se upoznamo shvatit ćete da svoj posao još uvijek radimo sa strašću i da želimo snimati i fotografirati što je bolje moguće. A to će se vidjeti i na konačnom izgledu vaših vjenčanih fotografija i vjenčanih spotova. Prilikom montaže vjenčanog filma ili uređivanja foto knjige pobrinut ćemo se za estetske elemente, emocije i umjetnički stil.

Naše radove prepoznali su i klijenti i svjetske produkcijske kuće. Osim u Hrvatskoj snimali smo i fotografirali u Španjolskoj, Indiji, Ujedinjenim Arapskim Emiratima, Švicarskoj, Njemačkoj, Sloveniji i mnogim drugim zemljama. Amerikanci kraljevskog indijskog porijekla odabrali su upravo nas za snimanje svog vjenčanja koje je trajalo četiri dana u Barceloni, u Španjolskoj.

Po pozivu prestižnih časopisa i portala uvršteni smo u kataloge za vrhunska luksuzna vjenčanja. Samo neki od njih su Platinum lista Grace Ormode Wedding Style časopisa, Platinum Vendor lista Maharani Weddings Portala, Wedding Sutra, South Asian Bride, Indian Wedding Site, OnceWed, Ceremony, Wedding Lovely i mnogi drugi.

Kao dio tima sudaca i predavači na panelu sudjelovali smo u najvećem međunarodnom natjecanju za fotografe i snimatelje u Mumbaiu, u Indiji i na raznim drugim natjecanjima diljem svijeta.

Fotografiranje i snimanje vjenčanja - Cinemart Weddings

Pogledajte naše radove

Fotografiranje vjenčanja

Ako tražite tražite nešto posebno, nešto drugačije, glamurozno vjenčanje…

Snimanje vjenčanja

Vjenčanje je jedan od najvažnijih trenutaka u životu…

Snimanje dronom iz zraka

Uz vaše savršeno vjenčanje svakako dodatan naglasak na glamur…
Fotografiranje i snimanje vjenčanja - Cinemart Weddings

Kontaktirajte nas

Odgovaramo na Vaša pitanja
Fotografiranje i snimanje vjenčanja - Cinemart Weddings

Preporuka

Pozdrav, još jednom smo se htjeli zahvaliti. Spot smo poslali cijeloj obitelji i svima se jako svidjelo. Stvarno briljantan rad do najsitnijeg detalja. Čovječe, tvoji filmovi su opasni! Trebao si poslati i maramice :). Puno hvala! Oduševljeni smo!

Piotr Sliwa, Poljska Vjenčani par

Preporuka

Vrhunski smo se zabavljali... Vi ste tako cool. Drago nam je da ste "uživali" s nama. Film smo pogledali barem 100 puta. Odličan je!

Nataša i Aleks Škobic, Švicarska Vjenčani par

Preporuka

Fenomenalno! Skoro sam ostao bez daha!!! Nadam se da ću jednoga dana biti dobar kao i ti! :))) Bravo prijatelju!!!!! Moram reći da su tvoji snimci jednostavno nevjerojatne!!! Kako ih samo editiraš!!! Noću jedva spavam od proučavanja tvojih radova haha!!! Tvoje snimke s glidecamom su glatke kao maslac ha! Samo nastavi tako dalje!!! 🙂

Brian Bunn, SAD Vjenčani par

Preporuka

Ima nesto u tome kad čovjek radi nesto što voli, to se svakako vidi u njegovom radu. Dvd je jako jako lijep, tko god ga je pogledao je oduševljen, nisam ni ja, a ni Marko tako nešto vidjeli. Vrijedite svake kune, ako ne i više. Svima smo rekli za vas, svima podijelili da vide kako to izgleda kada profesionalci snimaju. Eto, taj naš poseban dan je zbilja ostao posebno zabilježen i spotom i dvd-om. Divno si to napravio, a cover je iznad naših očekivanja.

Marko i Bojana Komadina, Hrvatska Vjenčani par

Preporuka

To je nevjerojatno. Zabilježio si emocije u tako glatkom pokretu... To je jednostavno fluidan film u svojem najboljem izdanju. Dečki, vi ste nam uvijek inspiracija da pokušamo biti što bolji.

Neil Anthony Rollon, New York, SAD Vjenčani par

Preporuka

Apsolutno nevjerojatno, boje, nijanse, ovo je herojski, stvarno herojski!

Pepe Gay, Španjolska Vjenčani par

Preporuka

Hej mi smo ti pogledali sve jedno 10 puta i još uvijek želim gledati. Presavršeno-kratki spot odličan, muzika za 5, detalji, svaki trenutak tajmiran :):)

Tina Jelenović, Hrvatska Vjenčani par

Preporuka

Vaši vjenčani filmovi su... Cinemart! Bravo za odličan rad!

Photostore, Grčka Vjenčani par

Preporuka

Your love and immense talent shined through every aspect that you captured. You are so humble and so great at what you do. It's not easy to take on a project where the couple lives an ocean away. Yet, you were so graceful about all the challenges. You approached our ideas and traditions with such respect and infused our video with a unique perspective perfect for the Indian wedding of two American/Indians in Spain. We cannot thank you enough for all the time you spent in person, via Skype, or via email working with us to make our wedding perfect. Every angle and perspective is so energetic, modern, and vivid. The music is so fitting and you picked the best moments to include in the five minute film. Because of your hard work, we will have the most perfect memories of our wedding to watch again and again. Thank you for everything you did for us! It was truly a pleasure to work with you. You also worked so well with our other vendors, and made sure that everything came together. It really showed through in the final product. Above all, we really appreciate your expertise and honest advice. Again, many many thanks for everything.

Jill & NIraj, Chicago, SAD Vjenčani par