Vodeća međunarodna produkcija za snimanje vjenčanja i ostalih događaja

KONTAKTIRAJTE NAS

Rijeka, Hrvatska
email: info@cinemartweddings.com
tel.: +385 91 329 0000

Facebook
Instagram
YouTube
  •  Opći uvjeti
Fotografiranje i snimanje vjenčanja - Cinemart Weddings

Opći uvjeti

Uvjeti korištenja

1. Opće odredbe

Cinemart Weddings putem svoje internetske stranice na domeni www.cinemartweddings.com pruža uslugu ponude fotografiranja i snimanja, te snimanja i fotografiranja dronom koje posreduju u pristupu mreži ili pohranjuju podatke Korisnika, kao i na upravljanje sadržajem navedene internet stranice.

Ovim Uvjetima korištenja uređuju se uvjeti i pravila za korištenje navedene internetske stranice. Uvjeti korištenja poslovanja objavljeni su na hrvatskom jeziku.

U smislu ovih Uvjeta korištenja Korisnik usluge je svaka fizička osoba starija od 18 godina ili pravna osoba u čije ime internetsku stranicu koristi osoba starija od 18 godina.

Korištenjem internetske stranice Korisnik potvrđuje da je upoznat s Uvjetima korištenja i Politikom privatnosti internetske stranice te se obvezuje istu koristiti isključivo u skladu s navedenim pravilima.

Korisnik internetske stranice koristi je u vlastito ime i za svoj račun te je osobno odgovoran za zaštitu povjerljivosti lozinki koje mogu biti nužne prilikom korištenja internetske stranice.

Cinemart Weddings se obvezuje štititi osobne podatke svih Korisnika internetske stranice, na način kako je opisano Politici privatnosti, koju možete pročitati na sljedećoj poveznici.

Radi tehničkih održavanja ili otklanjanja eventualnih problema prilikom održavanja svoje internetske stranice, Cinemart Weddings zadržava pravo onemogućiti internetsku stranicu ili pristup do nje, što može rezultirati prekidom usluge za koje Cinemart Weddings nije odgovoran. Korisnik je suglasan da korištenje internetske stranice ovisi o mogućnosti pristupa internetu, odnosno dostupnosti mreže.

Cinemart Weddings zadržava pravo u svakom trenutku izmijeniti ili ukinuti bilo koji segment poslovanja, Uvjete korištenja te Politike privatnosti, uključujući i način i brzinu prijenosa podataka.

Cinemart Weddings zadržava pravo u svakom trenutku i bez prethodne obavijesti izmijeniti bilo koju od ovdje navedenih odredbi i/ili Politiku privatnosti, a radi zakonske obveze ili izmjene poslovanja.

Korisnik je suglasan da svakim pristupom internetskoj stranici prihvaća i trenutno važeće Uvjete korištenja i Politiku privatnosti koji su objavljeni na istoj stranici.

Internetska stranica je isključivo vlasništvo Cinemart Weddings te se Korisniku zabranjuje putem ove stranice objavljivati ili prenositi bilo kakve podatke koji ugrožavaju ili ograničavaju prava trećih osoba, odnosno podrazumijevaju neprimjerene ili nezakonite radnje, a osobito one koje bi se odnosile na povredu privatnosti trećih osoba, uvredljive ili diskriminirajuće sadržaje ili reklamiranje trećih osoba.

Svi podatci koji se nalaze na stranici, uključujući dizajn stranice, sve fotografije i videozapisi te cjelokupni vizualni identitet Cinemart Weddings, kao i sadržaj stranice, isključivo su pravo iste Cinemart Weddings te je zabranjeno bilo kakvo kopiranje, pohranjivanje na osobno lokalno računalo ili na servere, distribucija, prijenos, objavljivanje, povezivanje ili na drugi način mijenjanje stranice bez prethodnog izričitog odobrenja Cinemart Weddings. Svako postupanje protivno ovoj zabrani podliježe prekršajnoj, kaznenoj i/ili materijalno-pravnoj odgovornosti. Cinemart Weddings zadržava pravo promjene, prilagođavanja, izmjene, brisanja ili uklanjanja bilo kakvog opisanog sadržaja.

Cinemart Weddings je za slučaj bilo kakvog neprihvatljivog ponašanja Korisnika prilikom korištenja internetske stranice, kao i za slučaj nepoštivanja ovih pravila, ovlašten raskinuti poslovni odnos s Korisnikom, ukinuti njegov eventualni korisnički račun, uključujući i brisanje podataka tog računa, kao i koristiti se dopuštenim pravnim sredstvima u cilju zaštite svojih prava.

Komunikacija između Korisnika i Cinemart Weddings odvija se pisanim putem (e-mailom, telefonom ili poštom), a prigovori, zahtjevi i pritužbe, kao i odgovori na njih, dostavljaju se u zakonom propisanim rokovima, i to Zakonom o zaštiti potrošača, Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka, Zakonom o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka i sl.

Internetska stranica Cinemart Weddings može sadržavati poveznice do drugih stranica, koje su u vlasništvu i pod upravljanjem drugih osoba.

Cinemart Weddings ne upravlja sadržajem i podatcima tih stranica, ne daje posebne preporuke za korištenje tih stranica, ne jamči za istinitost niti odgovara za sadržaj tih stranica, proizvode i usluge. Za slučaj korištenja internetskih stranica trećih osoba Korisniku se preporučuje da prethodno prouči pravila o zaštiti podataka, uvjete korištenja i vodiče za uporabu određene internetske stranice koju koristi. Također se Korisniku preporučuje, neovisno o korištenju ove internetske stranice, da posebno procijeni autentičnost i rizik korištenja svake stranice čiji se link nalazi na ovoj internetskoj stranici ili one koja sadrži obavijest da se radi upravo o stranici Cinemart Weddings (uključivo i one čiji se linkovi dostavljaju putem e-maila) te Korisnik takvu stranicu koristi na vlastiti rizik.

Svaka izmjena koja se odnosi na zaštitu i povjerljivost podataka bit će objavljena na ovoj internetskoj stranici, a ovisno o mogućnosti, odnosno prikladnosti, obavijest o takvoj izmjeni bit će dostavljena Korisniku putem e-maila.

Korisnicima se preporučuje da redovito provjeravaju je li došlo do ažuriranja ili izmjene uvjeta zaštite podataka te o posljedicama takvih izmjena.

Naziv: Cinemart Weddings (Conexus d.o.o.)

Sjedište: Bujska 20, 51000 Rijeka, Hrvatska

OIB: 67574789183

MBS: 01697641

Adresa elektroničke pošte: info@cinemartweddings.com

Telefon: +385 91 329 0000

Službenik za zaštitu osobnih podataka: Cinemart Weddings

E-mail: info@cinemartweddings.com

2. Komunikacija

Cinemart Weddings može omogućiti korisniku komunikaciju putem chata, e-pošte ili drugih oblika komunikacije. Navedeni oblici komunikacije mogu se primjenjivati isključivo u svrhe postavljanja upita o djelatnosti i uslugama koje pruža Cinemart Weddings, za podnošenje prijedloga i pohvala ili davanje mišljenja o pojedinim uslugama te kada je riječ o komunikaciji elektroničkom poštom, za podnošenje pisanih prigovora.

Cinemart Weddings neće postupati po nalozima i drugim instrukcijama koje je zaprimila putem chata, e-pošte ili drugih oblika telekomunikacije koji ne omogućavaju da se sa sigurnošću utvrdi identitet nalogodavca niti će tim kanalima komunikacije priopćavati informacije koji po zakonu predstavljaju liječničku i/ili poslovnu tajnu.

Komunikacija se ne smije upotrebljavati odnosno zloupotrebljavati za razmjenu poruka, fotografija te video materijala ili audio materijala zabranjenog, nemoralnog, uvredljivog, prijetećeg ili političkog sadržaja, kojima se krše autorska prava, koji sadržavaju viruse ili druge maliciozne programe ili koji na neki drugi način mogu negativno utjecati na operativne sustave Cinemart Weddings ili drugih osoba.

U slučaju da korisnik prekrši bilo koju od obveza iz prethodnog stavka ovih Uvjeta, Cinemart Weddings je ovlašten trenutno i bez prethodnog upozorenja prekinuti uspostavljenu komunikacijsku vezu s njime.

Poruke koje Cinemart Weddings razmijeni s korisnikom putem e-pošte, chata ili drugih oblika komunikacije povjerljive su prirode i namijenjene su isključivo korisniku kojem su dostavljene te se korisnik obvezuje da ih neće davati na uvid ili upotrebu trećim osobama ili javnosti bez prethodne pisane suglasnosti Cinemart Weddings.

Sva komunikacija s Korisnicima podrazumijeva da u trenutku stupanja u kontakt s Cinemart Weddings dajete privolu za korištenje osobnih podataka, isključivo u svrhu ostvariranja suradnje. Podatci koje ćete obznaniti, a mi ćemo koristiti su ime i prezime, adresa, grad, broj telefona, email adresa i sve ostalo što je potrebno da bi ponudili svoje usluge. Ugovaranjem bilo koje usluge ustupate pravo i dajete privolu za korištenje vaših osobnih fotografija i videozapisa te za korištenje podataka o uzvanicima (kod usluge “Pozivnica za vjenčanje” i “Odgovor na pozivnicu”). Ugovaranjem usluga fotografiranja i snimanja svi materijali Cinemart Weddings su zaštićeni autorskim pravom sukladno Zakonu o autorskom pravu i srodnim pravima, NN 111/21 od 22.10.2021.

3. Primjena prava

Cinemart Weddings je registrirana pri Trgovačkom sudu u Rijeci Republike Hrvatske te u obavljanju svojih registriranih djelatnosti primjenjuje pozitivne pravne propise Republike Hrvatske i primjenjive nadnacionalne propise EU.

Eventualne sporove koji mogu nastati u vezi s korištenjem ove internetske stranice i ovim pravilima i uvjetima, stranke će pokušati riješiti mirnim putem, sukladno relevantnim propisima važećim na području RH, a za slučaj nemogućnosti sporazumnog rješenja, nadležan je stvarno nadležni sud u Rijeci.

4. Politika kolačića

Kako bi ova web stranica radila ispravno sa svim svojim funkcionalnostima te da bi mogli dalje raditi na unaprijeđenju stranice i poboljšanju korisničkog iskustva, potrebni su nam kolačići (eng. cookies). Prema regulacijama Europske unije, od 25. ožujka 2011. godine obvezni smo prije spremanja kolačića zatražiti vaš pristanak. To znači da korištenjem ove web stranice imate mogućnost u posebnom pregledniku pristati ili odbiti uporabu tih datoteka. Ako onemogućite kolačiće, nažalost nećete moći koristiti pojedine funkcionalnosti web mjesta koje su podržane tom tehnologijom.

Koristimo ih i u svrhu praćenja statistika posjećenosti: kolačići skupljaju informacije o interakcijama posjetitelja na našim web stranicama, kao i za normalno funkcioniranje web programa: kolačići služe za normalno funkcioniranje određenih mogućnosti web mjesta koje korisnicima olakšavaju pristup sadržaju.

Kolačićima trećih osoba poput Googlea, Facebooka i sl., možemo prikupljati podatke o posjećenosti i načinu upotrebe web stranice, Vašu IP adresu, vrstu operativnog sustava koji koristite, jezik kojim se služite, preglednik koji koristite za internet i slične podatke. Svi podatci se prikupljaju anonimno i putem kolačića se ne može otkriti Vaš osobni identitet. Ako Korisnik ne želi da se na njegovom računalu ostavljaju kolačići, potrebno ih je obrisati ili blokirati u pregledniku. Brisanjem ili blokiranjem kolačića bit će otežan pristup sadržaju internetske stranice.

Što su kolačići?

Kolačići su male tekstualne datoteke koje web mjesto sa servera sprema u vaš web preglednik računala ili mobitela (ovisno s kojim uređajem pristupate stranici), i to kada prvi puta posjetite tu web stranicu. Nakon prvog posjeta, svaki puta kada web preglednik zatraži identičnu stranicu sa servera, kolačići se s korisničkog računala šalju na server. Na taj način, server ima mogućnost identifikacije i praćenja web preglednika. Termin cookies koristimo za sve datoteke koje na prethodno opisani način prikupljaju podatke. Postoji nekoliko tipova kolačića:
Privremeni kolačići (sesije): automatski se uklanjaju s vašeg računala kada zatvorite web preglednik. Pomoću njih web mjesta pohranjuju privremene podatke (npr. stavke u košarici za kupnju).
Stalni kolačići: ostaju spremljeni na vašem računalu i nakon zatvaranja web preglednika. Pomoću njih web stranice pohranjuju podatke – najčešće je riječ o vašim postavkama kod korištenja stranice. Stalni kolačići će ostati na vašem računalu tako dugo dok ih ručno ne uklonite ili dok im ne istekne rok.

Kolačići prve strane: dolaze s web mjesta kojeg gledate, a to su privremeni ili stalni. Pomoću njih web mjesta pohranjuju podatke kao što su ime i lozinka, s ciljem da se ne morate prijavljivati prilikom svakog posjeta.

Kolačići treće strane: pripadaju različitim domenama od onog prikazanog u adresnoj traci. Web stranice mogu sadržavati sadržaj iz drugih područja (kao što su banneri), što otvara mogućnost za praćenje korisničke povijesti pregledavanja. Mogućnosti prilagodbe privatnosti u većini modernih preglednika omogućuju blokiranje kolačića treće strane.

Pročitajte Politiku kolačića OVDJE.

5. Završne odredbe

Za slučaj da se pojedini dio ovih Općih pravila i uvjeta korištenja internetske stranice ima smatrati ništetnim ili neprovedivim, isto ne utječe na valjanost ostalih dijelova pravila i uvjeta, koji ostaju na snazi i imaju pravni učinak.

Za sva pitanja koja eventualno nisu regulirana ovim Općim pravilima i uvjetima korištenja internetske stranice, Cinemart Weddings upućuje Korisnike svoje stranice, na kontakt putem e-maila: info@cinemartweddings.com.